Skip to main content

 

Producator de stingătoare de incendiu
 

Societatea din perspectiva celor care au trait-o.... Prezentare

 

 

 

Emme Antincendio Srl

Infiintata in anul 1973 din intuitia geniala a domnului Milli Gian Franco, societatea EMME ANTINCENDIO SRL pe langa faptul ca a castigat pozitia de leader in domeniu, se poate lauda prin numarul sau de identificare 002, ca este si in momentul de fata prima societate certificata prezenta pe piata in productia de extintoare si materiale de stingere ale incendiilor.

Fiind foarte atenta la viitorul sau, societatea EMME ANTINCENDIO SRL nu a uitat niciodata principiile pe care a fost cladita de catre fondatorul sau: valori morale, precum onestitatea, respectul, increderea, dialogul si umilinta.

MISIUNE Misiunea noastra este concentrata in totalitate pentru a satisface clientul; sa fie prezenta in mod constant fata de acesta, sa-i inteleaga nevoile, sa mentina contactul zilnic cu acesta, sa presteze servicii de calitate in cea ce priveste livrarea materialelor si prestatiilor.

Toate acestea ne fac madri de rezultatele obtinute si faptul ca nu am pierdut niciodata acea latura umana, introdusa de catre fondatorul nostru. PRINCIPIUL FUNDAMENTAL Principiul fundamental pe care societatea noastra se bazeaza este CERCETAREA: - Cercetarea noilor tehnologii si studiul produselor inovative si alternative prin solutii ecologice; - Cercetarea potentialului factorului uman: toti colaboratorii nostri sunt ghidati de catre cursurile tehnico-informative, pentru a oferi clientilor suport, eficienta si amabilitate; - Cercetarea pietii: o retea foarte atenta de colaboratori tine sub observare un numar mare de societatii care opereaza in sectorul nostru.

Toate acestea prentru a oferi clientului nostru o garantie din ce in ce mai mare in cea ce priveste produsul care trebuie sa aiba cel mai bun raport calitate-pret; Pentru a oferi clientilor o actualizare permanenta in protectia impotriva incendiilor si prevenirea accidentelor a fost creat site-ul nostru web, usor de folosit si asistat de personal calificat.

PUNCTELE FORTE Printre punctele forte a societatii noastre se regasesc amabilitatea, onorarea comenzilor in 48 de ore de la confirmarea acestora si verificarea personalizata din partea tehnicienilor nostri pe tot teritoriul. Toate aceste puncte se pot defini printr-un singur cuvant: transparenta.

Oriunde ati fi, in Italia sau in strainatate, societatea noastra este mereu disponibila sa demonstreze productia produselor de la faza de asamblare pana la cea finala de transport. Toate acestea fac parte din EMME ANTINCENDIO SRL, disponibila pentru eventuale sfaturi, critici sau exigente personale sau teritoriale.

IMPREUNA PENTRU VIITOR